Известие

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да си сложа фейс лифт оптика??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мога ли да си сложа фейс лифт оптика??

Колеги алфата е 147 2003 година и искам да и сменя фейса с този от 2005 нагоре (фейлифт) само предницата! Бях видял една такава обява преди 2 години и предолагам е възможно? Какво точно трябва да се смени, има ли много играчка и разбира се много скъпо ли излиза. Благодаря предварително!
    Поздрави

Възможно е , въпроса е има ли смисъл. Задницата също има разлика при фейса.
    За отпред ти трябват:
    Преден капак
    Калници 2 бр.
    Предна броня
    Фарове 2 бр.
    Мигачи 2 бр.
    Мигачи на калниците
    Чистачки ( и те са други на ФЛ)
    Под капака греди , панти на предния капак и т.н не знам дали са еднакви. Някой друг да каже.
    500 лв мисля ,че ще те оправят , ако не боядисваш.
    Last edited by zaryto; d.m.y г., 14:51.
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
      Възможно е , въпроса е има ли смисъл. Задницата също има разлика при фейса.
      За отпред ти трябват:
      Преден капак
      Калници 2 бр.
      Предна броня
      Фарове 2 бр.
      Мигачи 2 бр.
      Мигачи на калниците
      Чистачки ( и те са други на ФЛ)
      Под капака греди , панти на предния капак и т.н не знам дали са еднакви. Някой друг да каже.
      И като тръгне да я продава никой няма да му повярва, че го е направил за спорта, а не щото я е челосал
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        И като тръгне да я продава никой няма да му повярва, че го е направил за спорта, а не щото я е челосал
        Малко снимков материал преди, по време и след, и готово

Comment

Аз имам два фара фейс лифтови за 147 Може да ги спазарим ако решиш пиши ми лично.
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
            Малко снимков материал преди, по време и след, и готово
            За парите, които ще даде, можеше направо да си вземе фейслифтова, пък и е пълно с дървени философи, които са вечно недоволни - като имала забележки - "що била така", като са отстранени "пребоядисвана, следователно удряна" Затова НЯМА смисъл от тази операция.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз не го правя заради хората, а заради себе си

Иначе мерси за инфото отказах се много пари и играчка за нищо.. а и трябва да продам стария капак броня и т.н

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                За парите, които ще даде, можеше направо да си вземе фейслифтова, пък и е пълно с дървени философи, които са вечно недоволни - като имала забележки - "що била така", като са отстранени "пребоядисвана, следователно удряна" Затова НЯМА смисъл от тази операция.
                Напълно съгласен. Иначе като бюджет 500 ми се виждат малко, не знам

Comment

Ти си го правиш за себе си, но тази кола няма да я караш 100 години. И един ден като тръгнеш да я продаваш ще се сетиш какво са ти казали колегите по-горе. Обикновено това с фейслифтите се прави, когато ценовата разлика между двата модела е голяма.
                  '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

"Иначе мерси за инфото отказах се много пари и играчка за нищо.. а и трябва да продам стария капак броня и т.н "

Comment

Working...
                    X